Algemene Informatie

Karten voor kids

Ronkende motoren, stoere racepakken, snelle en scherpe bochten, supergave karts en jij achter het stuur!! Dat kan allemaal bij Go-Kart-In in Dordrecht. Met onze speciaal geprepareerde karts voor kids en begeleiding van onze ervaren instructeurs, kun je zelf bij ons komen racen op onze gave kartbaan. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes, maar ook met je pa, ma, broer of zus! De heats voor het kinderkarten en gemengd houden wij express rustiger qua aantal deelnemers om zo iedereen het raceplezier optimaal te laten beleven. Voor het kinderkarten gelden een aantal voorwaarden.
Om het karten voor de kids zo leuk, spannend en veilig mogelijk te maken, houden wij ons strikt aan de gestelde leeftijds-, en lengte-eisen en speciale tijden!

Leeftijd en lengte

Je moet minimaal 8 jaar en minimaal 1.35 meter zijn. Dit uit het oogpunt van de veiligheid! Voor de kids hebben wij speciale karts welke zijn aangepast op lengte en vermogen. Ook zijn er speciale stoere overalls beschikbaar en uiteraard een goed passende helm.

Kosten

De kosten voor 1 sessie karten (12 minuten rijden) bedragen € 16,- p.p. incl. b.t.w., gebruik van helmen, kluisjes en overalls.

Wij hebben ook vet coole kidsparty’s met karten! Check de kidsparty’s op deze site!

Check voor de speciale tijden onze openingstijden.

Gedurende deze uren is het voor de kids mogelijk om in aparte kinderheats (met alleen kids) te rijden en om in gemengde heats (met pa, ma, broers, zussen etc.) te rijden. Vermeld bij het reserveren wel of het alleen om kids of om kids met volwassenen gaat.

Indien er een kidsparty wordt gereserveerd, rijden de kids altijd alleen met hun eigen groepje op de baan, dus zonder “vreemde” rijders.

Wel vooraf reserveren!

Lasergamen

Vind jij gamen helemaal te gek? Dan hebben wij een van de vetste games in huis! In onze lasergame arena waan je jezelf in een andere wereld. Voorzien van een lichtgewicht laser-harnas met een ultramoderne lasergun, sluip je door de duistere gangen, verrassende spelonken en mysterieuze doolhoven. Op zoek naar je tegenstander die je met 1 welgemikt schot vakkundig kunt uitschakelen. Uiteraard probeer je zelf zoveel mogelijk buiten schot te blijven. Scoor zoveel mogelijk hits en punten, dan sta jij bovenaan de scorelijst. Maar let op! Want je bent nooit alleen…

Leeftijd

Lasergamen kan vanaf 6/7 jaar. Het kan ook gemengd gespeeld worden met bijvoorbeeld de ouders, broers, zussen etc.

Kosten

1 spel lasergamen duurt 15 minuten. Met uitleg erbij en het aan- en uitdoen van de pakken duurt alles bij elkaar een half uur.

De kosten bedragen € 9,50 p.p. per spel.
Elk vervolg spel kost € 7,50 p.p. per spel. Dit betekend dus 2 spellen voor € 17,- p.p.

Wij hebben ook vet coole kidsparty’s met lasergamen! Check de kidsparty’s op deze site!

Tijden

Check voor de speciale tijden onze openingstijden.

Bij kidsparty’s is de lasergame arena vanaf 11 deelnemers exclusief beschikbaar. Bij kleinere gezelschappen kunnen er meerder feestjes tegelijk gamen.

Wel vooraf reserveren!

Voor persoonlijk advies 078 616 616 4