Route

Kijk hieronder voor een plattegrond en bepaal de route vanaf uw voordeur tot de voordeur van Go-Kart-In met deze handige routeplanner van de ANWB.

Indoor Kart & Partycentre Dordrecht is centraal gelegen en heel makkelijk bereikbaar.

Vanuit Rotterdam Richting Dordrecht

A16, over de van Brienenoordbrug richting Gorinchem-Nijmegen aanhouden (A15)! Dus niet richting Dordrecht-Breda. Tunnel door, daarna 2e afslag rechts (richting Dordrecht /Papendrecht, N3). Bovenaan de afslag rechts, richting Dordrecht/Papendrecht. Op de N3 de afslag “Hollandse Biesbosch, de Staart nemen. Onderaan de afslag rechts richting de Hollandse Biesbosch. Na ongeveer 1200 meter zitten wij aan de rechterkant. Partycentrum Merwehal.

Vanuit Gorinchem/Nijmegen richting Dordrecht

Richting Rotterdam aanhouden (A15), afslag N3 Dordrecht/Papendrecht. Op de N3 de afslag “Hollandse Biesbosch, de Staart nemen. Onderaan de afslag rechts richting de Hollandse Biesbosch. Na ongeveer 1200 meter zitten wij aan de rechterkant. Partycentrum Merwehal.

Vanuit Breda richting Dordrecht

Richting Rotterdam aanhouden (A16), afslag Papendrecht/’s Gravendeel (N3). Bovenaan de afslag rechts richting Papendrecht. Afslag “Hollandse Biesbosch, de Staart” nemen.
Onderaan de afslag rechts richting de Hollandse Biesbosch. Na ongeveer 1200 meter zitten wij aan de rechterkant. Partycentrum Merwehal.

Voor persoonlijk advies 078 616 616 4